13
éve a piacon
5000+
eladott LCD
9
országban
48
márka
13
years
5000+
sold lcd screen
9
countries
48
quality brands
Miért válasszon minket?
  • Hivatalos Dell partnerek vagyunk
  • Neves gyártók minőségi termékei
  • Több mint 10 év szakmai tapasztalat
  • Egyedülálló pixelhiba garancia
További információk
Why choose Us?
  • We are official Dell partner
  • Quality products from well-known manufacturers
  • More than 10 years of professional experience
  • Unique pixel error guarantee
More info

Rólunk

Mobilbyte Computer logoA Mobilbyte Computer egy családi vállakozás, amelyet 2013 májusában indítottuk, akkor még egyéni vállalkozásként. Köszönhetően a folyamatos fejlődésnek 2019 -ben elérkezett az idő, hogy váltsunk és cégként működjünk.

Fő profilunk a laptop alkatrész import, de foglalkozunk laptopok és komplett asztali PC -k értékesítésével is. Termékeinket kínai, lengyel, és német partnerektől szerezzük be, de hivatalos partnerei vagyunk a Dell Írországi leányvállalatának is.

Termékpalettánkat olyan cégek termékeiből igyekszünk beszerezni akik jó minőségben, de megfizethető áron gyártanak. 2014 -ben első ilyen partnerünk a Patona lett, majd a lengyel Qoltec és 2019 -től az ugyancsak lengyel Green Cell cég termékeit is forgalmazni kezdtük.

Európában egyedülálló 2 éves garanciát vállalunk a laptop kijelzőkre amely kiterjed a pixelhibára is. Kínai parterünk minden panelt külön eljárásban leellenőriz, így csak nagyon ritka esetben fordul elő, hogy hibás termék kerül ki a fogyasztókhoz. Nem tartjuk a nemzetközi pixelhiba szabványt, ugyanis mi véleményünk szerint: "Ugyanazért a pénzért ugyanaz a minőség jár mindenkinek".

Mára az ország egész területén vannak viszonteladó partnereink, olyan árképzést igyekszünk véghez vinni, amely garantálja számukra is a sikeres kereskedést. 2019 -től nagyobb hangsúlyt szeretnénk a hazai kiskereskedelmi területre helyezni, illetve tervezzük, hogy a kijelző termékcsoporttal külföldi viszonteladókat is megkeresünk.

Ha elégedett voltál szolgáltatásunkkal lájkolj bennünk, látogasd facebook oldalunkat!
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © mobilbyte.hu - webdesign: webmestered.hu
Ha elégedett voltál szolgáltatásunkkal lájkolj bennünk, látogasd facebook oldalunkat!
Categories
All rights reserved! - 2020 © mobilbyte.hu - webdesign: webmestered.hu