A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Rólunk

 

Rólunk

 

A Mobilbyte Computer Webáruházat 2013 májusában hoztuk létre, családi vállalkozásként. 2 fiam és feleségem segít.

Fő profilunk új és használt számítástechnikai eszközök importja, kiskereskedelmi és viszonteladói értékesítés, de PC és laptop szervizeléssel is foglalkozunk. Termékpalettánkon megtalálhatók laptop akkuk, kijelzők, töltők, billentyűzetek, és egyéb alkatrészek. Ezeket a termékeket Kínából, Angliából, Lengyelországból, és Németországból importáljuk. Ezen kívül igény szerinti összeállításban komplett számítógépeket, használt és új laptopokat is forgalmazunk.

2014 -óta értékesítünk német PATONA™ akkukat, 2017 -ben pedig  elkezdtük egy lengyel gyártó, a QOLTEC termékeit is árusítani. Mindkét márkától sokat várunk, mert megfizethető, ugyanakkor jó minőségű termékeket gyártanak. Fontos még megemlíteni, hogy részt veszünk a DELL Financial újraértékesítési programjában is, laptopok és asztali PC -k folyamatosan elérhetők, a közvetlen viszonteladói értékesítés garancia a minőségre!

Folyamatosan szélesítjük itthoni viszonteladói partner hálózatunkat, keressük a kapcsolatot szervizekkel, szaküzletekkel, nyitottak vagyunk minden üzleti alternatívára, igyekszünk olyan árképzést véghez vinni amellyel biztosítani tudjuk számukra is a sikeres piaci megjelenést.

 

Munkatársak:

Haga Sándor ügyvezető

Műszaki végzettségű vagyok, de a múltban nem a számítástechnika területén dolgoztam, hanem a repülőiparban. Két és fél évtizedet szolgáltam a Magyar Légierő kötelékében mint repülő-műszaki. Légijármű-technikusi oklevelet szereztem repülőgép fedélzeti műszer-berendezés szakon, és van repülőgép rádió-lokátor műszerészi végzettségem is. A repülőgépek mellett a számítástechnika is régi szerelem, hobbi szinten mindig is érdekelt, és miután véget ért a karrierem a seregben, kézenfekvő volt, hogy magánzóként ezzel foglalkozzam.

 

Haga Dávid

A Szegedi Tudomány Egyetem anglisztika szakán végeztem 2018 -ban. Édesapámat a külföldiekkel történő tárgyalásaiban segítem, fordítok, tolmácskodom, illetve segítek amikor időm van a használt termékek teszteléseinél.

 

Haga Bálint

Az én választásom ugyancsak a Szegedi Egyetemre esett, én is 2018 -ban diplomáztam. Édesapámat a külföldiekkel történő kapcsolattartásban, és fordításokban segítem.

 

Hagáné H. Vikória.

Főállás mellett részmunkaidőben, a számviteli, valamint egyéb ügyviteli feladatokat viszem.

Title Text
Nem lépek be.